Vorige edities

zesde editie klm urban trail Den Haag weer geslaagd

Op zondag 2 juli 2023 was het tijd voor de zesde editie van de KLM Urban Trail Den Haag. Er stonden ruim 1700 deelnemers aan de start van deze gezellige ontdekkingstocht door en langs de mooiste plekjes van 070. Op het Lange Voorhout klonk het startschot waarna de eerste enthousiaste deelnemers begonnen aan hun kilometers door de binnenstad van Den Haag.

2023
2022

ZONNIGE KLM URBAN TRAIL Den Haag ZORGT VOOR BLIJE GEZICHTEN

Na een afwezigheid van drie jaar kon Den Haag eindelijk weer op ontdekkingstocht door de stad. Er stonden ruim 1600 enthousiaste deelnemers aan de start van de vijfde editie. Zij genoten van een parcours door en langs tal van Haagse iconen en markante gebouwen.

VIERDE EDITIE KLM URBAN TRAIL Den Haag GROOT SUCCES

Op zondag 7 juli 2019 stonden er zo’n 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Den Haag. De stad heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de vierde editie waren Binnenhof, De Bijenkorf, en Paleistuin. Samen met nog elf andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag. 

2019
2018

OPNIEUW SUCCESEDITIE VAN Den Haag URBAN TRAIL

Aan de start van de opnieuw uitverkochte derde editie van de Haagse Urban Trail stonden zondag 24 juni 2018 4.500 lopers. Met een prachtig lentezonnetje was het genieten geblazen voor de deelnemers die door maar liefst achttien bijzondere locaties liepen. Naast een parcours van 10 km was er ook voor het eerst één van 6,5 km.

MEER DAN 3.700 LOPERS GENIETEN VAN DE Haagse BINNENSTAD

De tweede editie van de Haagse Urban Trail heeft meer dan 3700 lopers van de binnenstad doen genieten. Het gloednieuwe parcours van circa 12 km bevatte bijzondere locaties verspreid door de stad. Onderdeel van het parcours waren onder andere Escher in Het Paleis, Het Nutshuis en Perscentrum Nieuwspoort. Onderweg veel lachende gezichten en vrolijke selfies. Na afloop genoten de lopers van hun Urban Trail medaille.

2017
2016

SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE Den Haag URBAN TRAIL

Op zondag 3 juli was Den Haag hét decor van de allereerste Den Haag Urban Trail. Ruim 3.000 deelnemers liepen over een parcours dwars door de stad én dwars door gebouwen. Lopers gingen onder andere de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui in.