Inschrijven

Loop mee op zondag 10 november 2024 met de Urban Trail Den Haag. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

In 2024 wordt er gewerkt aan een gloednieuw parcours zodat jij unieke plekken en verborgen pareltjes in de binnenstad kunt (her)ontdekken. Loop jij mee?

Ren tegen kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Urban Trail Den Haag en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Den Haag.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

korte of lange route

Je kunt op de dag zelf bepalen of je de korte route (ongeveer 5-6 km) of de lange route (ongeveer 10-12 km) wil lopen. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt.

De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan op de lange route.

GROEPEN

Samen met vrienden of collega’s op ontdekkingstocht? Dat is mogelijk vanaf 6 personen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. 

limited edition running shirt

Voor de Urban Trail Den Haag is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Let op! De waterpost bevindt zich alleen op de lange route.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

BRING YOUR OWN CUP

Graag werken we samen aan een duurzame Urban Trail Den Haag. Dit houdt in dat er bij de verzorgingspost geen bekertjes met water meer klaarstaan. In plaats daarvan vragen we je zelf een drinkfles of beker mee te nemen die je op de verzorgingspost kunt bijvullen. Óf je maakt gebruik van de Urban Trail-cup!

Bestel jouw handige opbouwbare Urban Trail-cup voor €3,- tijdens het inschrijven. 

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Urban Trail Den Haag en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Den Haag.

Urban Trail Den Haag 2024 (4)