Parcours en locaties

Voor de Urban Trail Den Haag op zondag 10 november 2024 wordt een supergaaf parcours ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 5-6 km of een lange route van ongeveer 10-12 km. Vanaf de start ontdek je de binnenstad vol gezellige straten, pleinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. 

Stap voor stap maken we alle locaties en de parcourskaart bekend. Kom regelmatig terug op deze pagina om te zien welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd. 

Goed om te weten
Ons parcours loopt niet over afgesloten wegen. Je maakt gebruik van de openbare weg, dus houd je netjes aan de verkeersregels. Toon onderweg respect voor mede-hardlopers, andere weggebruikers en omwonenden en ga netjes om met de omgeving waarin je loopt.

Start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie is de Lange Voorhout.
Via Google Maps navigeren naar de Lange Voorhout? Klik hier

Locaties

De Urban Trail Den Haag is een ontdekkingstocht door de binnenstad waar je kennis maakt met de rijke geschiedenis, gezelligheid en de verborgen juweeltjes van Den Haag. Benieuwd naar de locaties die je dit jaar gaat bezoeken? Houd deze pagina dan in de gaten. We maken binnenkort de eerste locaties bekend. Hieronder zie je een aantal locaties van de vorige editie.