bhKLMUrbanTrailDenHaag049

DE KLM URBAN TRAIL DEN HAAG 2023 WAS EEN HEERLIJK HAAGS HARDLOOPFEEST!

03.07.2023 

Op zondag 2 juli was het tijd voor de 6e editie van de KLM Urban Trail Den Haag. Zo’n 2500 deelnemers genoten onder zonnige omstandigheden van een sfeervol hardloopfeestje vol cultuur en gezelligheid door de Hofstad. 

De start en finish vonden dit jaar plaats bij het evenemententerrein aan de Lange Voorhout. Deze centraal gelegen locatie is de perfecte startplek voor een stedelijke ontdekkingstocht door Den Haag. De deelnemers konden dit jaar kiezen uit routes van ongeveer 6 en 10 kilometer langs en letterlijk door de mooiste plekken van de Haagse binnenstad.   

Maar liefst 15 bijzondere locaties openden deze editie hun deuren voor de deelnemers. Zo ging het parcours door Foodhallen Den Haag, Kloostertuin Vincentius, Amare en nog meer Haagse highlights. Op diverse plekken langs het parcours stonden muzikanten en DJ’s om de deelnemers muzikaal te ondersteunen. Met grote regelmaat gingen de handjes de lucht in en maakten de deelnemers er echt een feestje van. 

Onderweg viel er een heleboel te zien en ontdekken. Zo wisten veel deelnemers nog niet van de prachtige Kloostertuin die in de stad verscholen ligt. Ook was de verbazing groot toen het parcours door de ’s-Gravenhaagse stadsrijschool ging. 

Het was fantastisch om te zien hoe de deelnemers enthousiast en veelal met een brede glimlach op het gezicht terugkwamen bij de finish. Het hardlopen was soms wel afzien, maar het was vooral heel erg genieten! Na afloop werden de sportievelingen beloond met een welverdiende medaille en een tasje met drinks en bites. Veel deelnemers legden hun loopprestatie na afloop vast met een trotse foto bij de We did it wall. 

De combinatie van het lekkere weer, een bijzondere parcours en het enthousiasme onder deelnemers, vrijwilligers en parcourspartners zorgden voor een KLM Urban Trail die we niet snel zullen vergeten. 

Deel dit bericht

Meer nieuws